laagste Prijsgarantie

Wat rolluiken toevoegen aan uw woning

Wanneer u uw woning laat verbouwen, raden wij u aan om ook nieuwe rolluiken te laten plaatsen. Wanneer u dit doet verhoogt u het wooncomfort namelijk aanzienlijk. Vooral wanneer u kiest voor een product van hoge kwaliteit, zoals de rolluiken van Frisse Zonwering. Zij hebben bovendien een zeer leuke voorjaarsactie, waardoor u rolluiken met korting kunt kopen! Waarom we u aanraden om rolluiken te laten plaatsen? Wij geven een aantal voordelen.

Houd zonlicht buiten

De meest voor de hand liggende reden om rolluiken te plaatsen, is natuurlijk het feit dat u zonlicht buiten wilt houden. Wist u echter dat rolluiken de meeste effectieve manier zijn om een ruimte echter donker te maken? Zelfs verduisterende gordijnen maken een ruimte niet zo donker als goede rolluiken. Ideaal dus wanneer u veel nachtdiensten draait en daarom overdag wilt slapen, wanneer u jonge kinderen heeft die nog een middagdutje moeten nemen, of wanneer u er simpelweg van houdt om lekker uit te slapen!

Isolerende werking van rolluiken

Rolluiken zijn ook een goede optie wanneer u de isolatie van uw woning wilt verbeteren. Wanneer u uw woning verwarmt, gaat namelijk veel warmte verloren door de ramen. Door rolluiken te plaatsen voorkomt u dat warmte op die manier kan ontsnappen. Bovendien zorgt u dat er in de zomer geen hete zonnestralen binnen kunnen komen, waardoor het aangenaam koel blijft in uw huis.

Privacy en inbraakpreventie

Wanneer u aan een drukke straat woont, wilt u ongetwijfeld toch uw privacy bewaren. Dat kan met rolluiken! Door de rolluiken in de avond omlaag te doen, blokkeert u het zicht van nieuwsgierige voorbijgangers. Bovendien kunt u zelfs inbrekers tegenhouden door rolluiken te laten plaatsen! Rolluiken zijn namelijk zeer moeilijk open te breken. Probeert een inbreker dit toch, dan gaat dat gepaard met veel herrie. Geen wonder dus dat inbrekers woningen met rolluiken meestal overslaan.

Ja, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam*

  Opdracht:

  Contactpersoon*:

  Aanhef:

  E-Mail:

  Telefoon:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!: