Op zoek naar een klusbedrijf?

Ons klusbedrijf verzorgt de verbouwing of renovatie uw woning graag van a tot z!

laagste Prijsgarantie

Da Vinci Bouw

Onze onderneming Da Vinci is in 25 jaar in Arnhem en omstreken een begrip geworden en gegroeid tot een gevestigde waarde in de sanitaire branche. Wij verzorgen alle soorten verbouwingen, stucwerk en tegelwerk.

Importeur tegelwerk en sanitair

Wij werken samen met de meest gerenommeerde Italiaanse, Spaanse en Turkse tegel, marmer en sanitaire fabrikanten en leveranciers. Geheim van onze lage prijzen is het feit dat wij al onze producten, zonder tussenkomst van tussenpersonen en agentschappen, rechtstreeks bij onze fabrikanten en leveranciers importeren. Hierdoor kunnen wij aan U als consument onze producten voor scherpe prijzen aanbieden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en service van onze producten en dienstverlening. Door dit systeem van rechtstreekse levering aan U als consument, kan het voor u 50 % tot wel 70 % gunstiger uitpakken bij uw aankoop.

Eigen merk

Tevens is onze onderneming actief in het importeren en distribueren van onze huismerk Da Vinci Sanitary, die zich bezig houd met de producties van stoomcabines, douchecabines, douchekolommen, whirlpools en badmeubels. De producten worden in opdracht van onze onderneming ontwikkeld en geproduceerd.

Uitgebreid assortiment

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan wand-en vloertegels en natuurstenen in verschillende prijsklassen.direct uit voorraad leverbaar. Tevens kunt voor het leggen van tegels of voor de montage van onze sanitaire producten door ons ervaren collega s verzorgen.

Allround Klusbedrijf

U als consument staat centraal,dat is vanzelfsprekend. Natuurlijk werken we voortdurend aan onze professionaliteit en dienstverlening. Toch gaan we nog een stapje verder want wij verzorgen uw verbouwing van a tot zet. Wij verzorgen uw:
– renovatie;
– tegelwerk;
– stucwerk
– installatiewerk
– schilderwerk

Begin uw verbouwing met een offerte van Da Vinci

Bel ons op 026 3645483 of vul het formulier in op deze pagina. Wij verstrekken u graag een offerte op maat voor uw verbouwing.

Ja, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam*

  Opdracht:

  Contactpersoon*:

  Aanhef:

  E-Mail:

  Telefoon:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!: