Allround stucadoor nodig?

Verbouwing? Neem direct contact op met ons allround klusbedrijf en stucadoor bedrijf. Wij verzorgen uw renovatie snel, goed en goedkoop!

laagste Prijsgarantie

Stucadoor en allround klusbedrijf

Als u op zoek bent naar een stucadoor voor stucwerk of naar een stucadoor die als klusbedrijf uw hele verbouwing regelt, bent u bij stucadoor Da vinci aan het juiste adres. Da Vinci is behalve gespecialiseerd stucadoor ook een allround klusbedrijf en bovendien importeur van badkamers, vloerverwarming en sanitair. Ook het tegelwerk, tegelen en loodgieters werk laat u met een gerust hart aan ons over. Omdat wij behalve als klusbedrijf ook als importeur werken, kunnen wij u verbazingwekkend concurrerende (stucadoor) prijzen bieden.

Vakbekwaam Personeel

Voor de verbouwingen en stucadoor klussen die wij aannemen, beschikken wij over vakbekwaam eigen personeel met behalve de juiste vakopleiding ook jarenlange ervaring. Onze stucadoors, schilders, loodgieters, tegelzetters zijn in staat tot het leveren van vakwerk op elk gebied. Op zoek naar een stucadoor? Zoek dus niet verder naar een stucadoor!

Stucwerk, schilderwerk en tegelwerk

Na een ingrijpende verbouwing zet de stucadoor vaak de kroon op het werk. De woning of ruimte krijgt smoel. Nadat het schilderwerk en het tegelwerk is afgerond, kunt u gebruikmaken van de ruimte. De verbouwing is gereed en wordt netjes en schoon opgeleverd.

Sanitair, badkamers en vloerverwarming

Da Vinci is meer dan een stucadoor in Arnhem. Ons klusbedrijf verzorgt uw gehele verbouwing, maar kunnen ook al uw sanitair en badkamermeubels leveren. Bezoek onze showroom in Arnhem en zoek de badkamer van uw dromen uit. Omdat wij uw verbouwing van a tot z in kunnen vullen, realiseren wij uw droom tegen de laagste prijzen!

Vrijblijvend een offerte

Neem contact op via het formulier op onze website of bel naar 026 3645483. Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Of dat nou voor een stucadoor, schilderwerk of uw hele verbouwing is, wij doen u graag een uitstekende aanbieding!

Ja, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam*

  Opdracht:

  Contactpersoon*:

  Aanhef:

  E-Mail:

  Telefoon:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!: