Op zoek naar een klusbedrijf?

Ons klusbedrijf verzorgt de verbouwing of renovatie uw woning graag van a tot z!

laagste Prijsgarantie

Allround klusbedrijf

Da Vinci is een allround klusbedrijf dat graag uw verbouwing of renovatie van a tot z vorm geeft. Badkamers, keukens, woonkamers, zolders en de complete verbouwing van uw woning of renovatie verzorgen wij graag. Als klusbedrijf werken wij sneller dan andere klusbedrijven omdat wij tevens importeur zijn van bouwmaterialen en sanitair.

Klusbedrijf voor uw verbouwing

Voor een kleine of grote verbouwing wordt de ruimte die het betreft meestal gestript om zo opnieuw te kunnen opbouwen. Daarbij is de voorbereiding van leidingwerk, elektra, muren en plafonds het meeste werk. Het stukwerk is meestal de finishing touch waarna de ruimte direct een fris gezicht krijgt. Na het schilderwerk van muren en wanden en kozijnen is de ruimte af en kan betrokken worden. In plaats van het inschakelen van meerdere aannemers en onderaannemers voor uw klus, nemen wij als allround klusbedrijf het werk graag in zijn geheel aan.

Alle soorten kluswerkzaamheden

Wij zijn u graag van dienst met alle soorten werkzaamheden aan uw woning, appartement, kantoor of bedrijfsruimte. Wij leveren kwalitatief zeer hoogstaand werk door de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring, juiste mensen en ons importeurschap, zijn wij in staat u totale service te bieden voor een concurrerende prijs. Zo verzorgen wij het schilderwerk binnen en buiten, klaren wij alle klussen in en om het huis en plaatsen wij o.a. keukens en badkamers van de meest toonaangevende fabrikanten. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen van een totale renovatie of de aanvraag van vergunningen bij een verbouwing.

Vrijblijvende offerte voor uw verbouwing

Wij werken op projectmatige basis en dankzij onze vakbekwame medewerkers kunnen wij u goed werk leveren voor een betaalbare prijs. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen daar 026 3645483.

Ja, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam*

  Opdracht:

  Contactpersoon*:

  Aanhef:

  E-Mail:

  Telefoon:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!: